top of page

Πωλητές για μία ώρα, υποστηρικτές για μια ζωή.

Την τιμή να φορέσουν το διακριτό κόκκινο γιλέκο των πωλητών της "Σχεδίας", είχε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κ-18.

Οι κορασίδες του ΠΑΟΚ, ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα της προπονήτριάς τους Γιώτας Τσελέκογλου και για μία ώρα, "κατέλαβαν" το πόστο της Μαρίας, στη συμβολή της Ερμού με την Αριστοτέλους, στα πλαίσια της προωθητικής καμπάνιας της Σχεδίας "πωλητές για μία ώρα.

Την εμπειρία και τα συναισθήματα της συμμετοχής των κοριτσιών, θα προσπαθήσουν να συλλέξουν και να αξιολογήσουν οι υπεύθυνοι της ομάδας. Την σκυτάλη παρέλαβαν γονείς και φίλοι της ομάδας πουλώντας το περιοδικό την επόμενη ώρα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κυρία Αιμιλία Δούκα (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Διαχείρισης Κοινωνικών Προγραμμάτων) και την δική μας πλέον Μαρία Τερκενλή (Υπεύθυνη γραφείου Θεσσαλονίκης) για την τιμή που μας έκαναν να συμετάσχουμε στη δράση τους. Τέλος ευχαριστούμε πολύ την Μαρίαμέλος της Εθνικής Αστέγων το 2015), που μας υποδέχθηκε και μας βοήθησε στο πόστο της και την περιμένουμε με χαρά στις προπονήσεις μας.

bottom of page